Welcome to the ESA Business Incubation Centre Flanders website.

Welkom op de website van ESA BIC Flanders

Het ESA Business Incubation Centre (BIC) Flanders in Geel is gespecialiseerd in het helpen van Vlaamse start-ups die kennis, technologie of services uit de ruimtevaart gebruiken voor commerciële toepassingen op aarde.

Het ESA BIC Flanders ondersteunt pionierende ondernemers met het omzetten van vernieuwende ideeën in bedrijven. Hiervoor kunnen zij rekenen op subsidies, technische expertise en steun bij het ondernemen.

Het management van ESA BIC Flanders gebeurt door de vzw Innotek die reeds meer dan 25 jaar succesvol actief is op het gebied van ondernemerschap, innovatie, business development en incubatie.

ESA BIC Flanders is een samenwerkingsproject tussen Innotek, het Europees ruimtevaartagentschap ESA en locale partners zoals het Federaal Wetenschapsbeleid (BELSPO), het Departement Innovatie van de Vlaamse Overheid (IWT), het Agentschap Ondernemen van de Vlaamse Overheid, de Provincie Antwerpen, de Participatiemaatschappij Vlaanderen (PMV), de Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek (VITO), het Studiecentrum voor Kernenergie (SCK-CEN), IMEC en VUB/Bphot.